30 jaar café Zig Zag Weert

1 reactie

Op zondag 3 september viert café Zig Zag haar 30 jarig bestaan!

Het alternatieve Weerter kelder café bestaat al sinds 1987. In de loop der jaren is het familiebedrijf een begrip de regio geworden. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om met een drankje, een hapje en een goed stukje muziek deze mijlpaal te vieren.

Ontmoetingsplek

In de beginjaren was de ‘Zig’ vooral een hardrock café. Nu is het aanbod van alternatieve muziekstijlen heel divers. Hou je van een lekkere avond live muziek of een hele nacht dansen? Café Zig Zag biedt een podium voor zowel beginnende als bekende live bands en de alternatieve dance events zijn tot ver buiten Weert bekend. Maar bovenal is café Zig Zag een plek om te ontmoeten, om gezellig samen wat te drinken zonder digitale afleiding, een potje te darten of te kaarten en lekker te onthaasten.

Toekomst

In de toekomst wil eigenaar Rick de Zig muzikaal nog meer op de kaart zetten. En dat betekent vooral veel bekende én vernieuwende live evenementen. Zo gaat het tijdens Weert kermis weer los met o.a. Ondergronds (techno) en Pandora (drum ’n bass/breakbeats) en op 14 oktober komt The Ills; een postrock band uit Slowakije een dikke show neerzetten.

Maar eerst is het tijd voor een terugblik op de laatste 30 jaar. Het wordt een dag waarbij 3 generaties ‘Zigzaggers’ weer eens bij elkaar komen en oud werknemers samen met het huidige personeel nog eens een pilsje komen tappen.

Meer info: https://www.facebook.com/events/1567528366598908/
www.cafezigzag.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie