Extra voertuig dierenambulance

Foto via: Stichting Dierenlot

De Dierenambulance, dat gestationeerd is aan de Graafschap Hornelaan in Weert, heeft een extra voertuig ter beschikking gekregen. Dat is natuurlijk niet zonder reden.

Onlangs zijn er twee gemeenten toegevoegd aan het werkgebied van de Dierenambulance Midden-Limburg. Een uitbreiding van het wagenpark was dan ook noodzakelijk. Zonder extra ambulance was het namelijk niet mogelijk om adequaat hulp te bieden aan dieren in nood. Stichting Dierenlot overhandigde deze week de sleutel van een nieuwe (extra) ambulance.

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. Ze vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Dierenlot steunt daarom ook de Dierenambulance Midden-Limburg door de dierenambulances in bruikleen te geven.

Over Stichting Dierenambulance Midden-Limburg

De Dierenambulance biedt eerste hulp aan zieke en gewonde dieren in Midden-Limburg. Onder hun werkgebied vallen o.a. de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw, Roermond en Roerdalen. Zie je een dier in nood? Dan kun je de dierenambulance bereiken via: 06- 112 95 306. De medewerkers van de dierenambulance redden elk jaar veel dieren. Helaas kunnen ze niet in alle gevallen hulp bieden in verband met regelgeving. Bekijk hun website voor meer informatie: www.damiddenlimburg.nl

Meer informatie

http://www.damiddenlimburg.nl
https://www.dier.nu