Laatste groet Miranda bij De Hoort

Algemeen Cranendonck Human interest Regio Reageer 1 min. leestijd

Budel-Dorplein – (Foto’s) Zondagochtend waren tientallen wandelaars en hun honden naar De Hoort gekomen om afscheid te nemen van Miranda Biek.

De Weertse was een van de trouwste bezoekers van De Hoort in Budel-Dorplein. Zelf vond ze De Hoort het mooiste plekje op aarde. Meerdere dagen per week was ze daar te vinden met haar hond Snuffel. Ze overleed afgelopen week plotseling op 47-jarige leeftijd.

In overleg met de nabestaanden werd besloten om Miranda een speciaal afscheid te geven. Tevens was het de gelegenheid voor de mensen die haar kenden van De Hoort een moment om een laatste groet te brengen. Miranda was graag onder de mensen en Miranda zelf was ook een graag geziene wandelaarster.

Tientallen mensen waren naar De Hoort gekomen om afscheid te nemen van Miranda. De rouwstoet maakte een ronde langs de zandafgraving en stopte even bij de ingang. Daar was nog even de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen. Een emotioneel, maar tevens ook mooi afscheid.

[nggallery id=’5363′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie