Motorrijder ten val na schrikreactie

112 Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zondagmiddag omstreeks 14.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Wilhelminasingel in Weert.

Een motorrijder reed over de Wilhelminasingel toen er een auto uit de Wilhelminastraat kwam rijden. De motorrijder schrok van de auto en door de schrikreactie kwam hij vervolgens ten val. Hij raakte hierbij lichtgewond. De motorrijder is in de ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De motor raakte beschadigd.

Over de toedracht van het ongeval bestaan verschillende inzichten. Meerdere buurtbewoners verklaarden dat de auto met hoge snelheid over de Wilhelminastraat reed. De bestuurster van de auto bestreed dat. De politie heeft de verklaringen van de betrokkenen en getuigen opgenomen en zal het overdragen aan de verzekeringsmaatschappijen.

Getuigen gezocht

Ben je getuige geweest van het ongeval? Dan kan de politie jouw informatie wellicht nog gebruiken. Je mag de informatie delen met de politie Weert via telefoonnummer 0900-8844.

[nggallery id=’5364′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie