Geocache-evenement in Stramproy

Op zaterdag 2 september vindt er een geocache-event plaats in Stramproy.

Geocaches zijn doosjes met logboekjes die wereldwijd verstopt liggen, vaak met een verhaal. Door deze coördinaten op internet op te zoeken en in een gps te plaatsen, kom je op mooie plekken, waar je het bestaan niet van wist (zie www.geocaching.com). Aanmelden kan via de geocache-site.

De vrijwilligers van stichting Heemkunde Stramproy organiseren regelmatig wandelingen die zeer leerzaam zijn. De informatie van deze vrijwilligers is nu door geocachers Saskia en Silvie weggezet in enkele geocaches.

Wil je meer weten over de boombrug, de kuil of de Napoleonsbrug? Dat kan: samen met een van de gidsen van de heemkundevereniging of alleen met een gps. Met dank aan de vrijwilligers van stichting Heemkunde Stramproy.