Stichting ‘Met je hart’ van start

Stichting Met je hart gaat van start in Weert. In 16 gemeenten in ons land, en dit jaar ook in Weert, gaat Met je hart, beginnen. Burgemeester Heijmans tekende donderdag hiervoor een overeenkomst. Tevens werd Heijmans ambassadeur van de stichting.

Missie

De missie van ‘Met je hart’ is eenzame zelfstandig wonende ouderen (70+) die door een sociale-, financiële of lichamelijke beperking niet meer het huis uitkomen, op te zoeken en deze met “gelijke”, ongeacht kleur of geloofsovertuiging, door waardevolle ontmoetingen bij elkaar te brengen. Op 31 oktober is de aftrap van de Eet met je hart actie.

Eet met je hart

In samenwerking met de Weerter restaurants en haar gasten organiseert Met je hart waardevolle ontmoetingen voor de kwetsbare ouderen in Weert. Vooral voor ouderen die door sociale armoede en fysieke beperktheid nauwelijks meer hun huis uitkomen. Stichting met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én nieuwe vriendschappen. Dat doen ze door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren.

www.metjehart.nl