Halve en kwart marathon

Cranendonck – Op zondag 17 september organiseert Loopgroep Cranendonck voor de 10e keer de halve en kwart marathon van Cranendonck, daarnaast kan men deelnemen aan de 5 kilometerloop. Voor de jeugd van de basisscholen wordt de scholierenloop georganiseerd.

De wedstrijden staan in de omgeving bekend als goed georganiseerd en gezellig, de halve marathon wordt ook wel de mooiste groene halve marathon van de omgeving. Het parkoers gaat over verharde (fiets)paden en wegen, voor een groot gedeelte door de natuurgebieden van Cranendonck.

Tijdschema

Start en finish bij Sportpark De Braken, de Branten 15 in Soerendonk.
Start scholierenloop om 9.45u.
Start kwart marathon om 10.45u, 5 km om 10.55u en halve marathon om 11.00u.

Inschrijven

Online inschrijven is mogelijk t/m 10 september, na-inschrijven kan op 17 september tot 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Trek je loopschoenen aan en doe mee. Inschrijven kan via de link op deze pagina: http://www.loopgroepcranendonck.nl/wedstrijden/halve-marathon-cranendonck.

Meer informatie

Voor meer informatie zie www.loopgroepcranendonck.nl of volg de facebookpagina van de loopgroep: https://www.facebook.com/loopgroepcranendonck. Vragen? mail naar [email protected] of per telefoon 0648321023