Indian Time in Ospeldijk

Plaats een reactie

Ospel – In het weekend van 2 en 3 september zijn de indianen weer in Ospeldijk.

Voorheen waren ze te gast in de Groote Peel maar door werkzaamheden daar hebben Jet en Ron een andere locatie moeten zoeken. Ze werden benaderd door Maddy en Math van theetuin “de Turfstaeker” om het kampement daar op te slaan. Achter de theetuin in de wei bij de grote waterplas worden de tipi’s en walltenten opgebouwd.

Jij als bezoeker bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Je betaalt geen entree het terrein is vrij toegankelijk. Bij de organisatie in de tent (eerste tent aan de linker zijde) staat een melkbus waar je eventueel een vrijwillige donatie in kan doen.

In deze eerste tent zijn ook Indian Time dollar biljetten te koop. Deze heb je nodig als je een kop koffie of thee wil kopen in de theetuin. Ook de overheerlijke appeltaart en andere versnaperingen kun je betalen met de Indian Time dollars. Elke dollar is te koop voor € 1,00 per stuk.

Op zaterdag en zondag bieden Maddy en Math jou een kopje koffie of thee aan voor slechts 1 Indian Time dollar. Ze zien jou graag aan de Schepengraaf 19 in Ospeldijk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie