Jeugd viswedstrijd

Sport Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Hengelsportvereniging St. Petrus uit Weert organiseert op zaterdag 26 augustus een grandioze viswedstrijd speciaal voor de jeugd. Hierbij zullen de deelnemers in twee groepen worden verdeeld: aspiranten tot en met 11 jaar en junioren van 12 tot en met 16 jaar.

Deze wedstrijd zal op zaterdag 26 augustus worden gehouden bij de visvijver gelegen in de wijk Graswinkel in Weert. Het loten van de plaatsnummers vindt plaats tussen 9.15 uur en 9.30 uur bij vijver Graswinkel. Het gereed maken van het hengelmateriaal kan vervolgens tot en met 10.00 uur. De wedstrijd zal om 10.00 uur van start gaan en duren tot en met 12.00 uur.

De prijsuitreiking vindt na afloop van de wedstrijd, omstreeks 12.30 uur, plaats nabij het wedstrijdwater. Er zijn fantastische prijzen te winnen. Waarbij tevens wordt gestreden om de titel Jeugdkoning 2017, voor zowel de aspiranten als de junioren.

Deelname

Deelname aan deze viswedstrijd is geheel gratis! Lokvoer en aas wordt tijdens de wedstrijd wordt gratis verstrekt door hengelsportvereniging St. Petrus. Reden te meer om aan deze activiteit deel te nemen en er een geweldig evenement van te maken! Opgeven voor de viswedstrijd kan tot en met uiterlijk donderdag 24 augustus bij Stephan Caris. Door een mailtje te sturen naar [email protected] met minimaal: voor- en achternaam en geboortedatum, komt het helemaal goed!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie