Laatste groet Miranda bij De Hoort

1 reactie

Budel-Dorplein / Weert – Komende zondag wordt een bijzondere dag bij De Hoort in Budel-Dorplein. Er zal die dag niet alleen een protestactie plaatsvinden vanwege de aangekondigde sluiting van de zandafgraving, maar die dag wordt ook afscheid genomen van Miranda Biek uit Weert.

Miranda is zeer onverwachts komen te overlijden. Ze was 47 jaar. Veel mensen kenden haar als een van de vaste bezoeksters van De Hoort in Budel-Dorplein. Samen met haar hondje snuffel was ze er bijna dagelijks. Ook was Miranda een bekend gezicht in de wijk Graswinkel in Weert. Ze was altijd graag onder de mensen en altijd in voor een babbel. Mensen kenden haar als een geweldig en puur mensen, lief voor alles en iedereen. Ze zette zich extra in voor het dierenwelzijn.

De Hoort was voor Miranda het mooiste plekje op aarde waar ze elke dag opnieuw van genoot. Daarom is er besloten om komende zondag, de dag van haar afscheid, nog één laatste keer met haar langs De Hoort te rijden. Mensen die haar kenden en die graag afscheid willen nemen zijn van harte welkom. Men hoopt via deze oproep, die ook via social media wordt verspreid, dat de familie bekenden van haar nog kan inlichten die ze anders niet kunnen bereiken.

Mocht je afscheid willen nemen van Miranda dan wordt gevraagd om komende zondag tussen 11.30 en 11.45 uur met jouw hond(en) bij de ingang (het groene hek) van De Hoort te komen staan. “Ik weet zeker dat ze het geweldig zal vinden jullie en jullie honden nog een laatste maal te mogen begroeten, al is ’t van boven”, aldus een van haar goede vriendinnen Vera Gubbels.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie