Onder de indruk van zangeres Maan

(Foto’s / video) In het kader van de introductie van VWO-5 en VWO-6 was zangeres Maan (winnares Voice of Holland 2016) voor een wel heel bijzondere College Tour te gast op Het College in Weert.

Maan gaf voor een tot de nok gevulde kantine een spetterend optreden. Het kostte wat moeite om de – soms wat verlegen – leerlingen in beweging te krijgen, maar het lukte uiteindelijk. Na het muzikale feestje vond de ‘College Tour’ plaats. Onder leiding van gastheer en docent dhr. Maas kregen de leerlingen, net als in het tv-programma, de kans om haar vragen te stellen. Natuurlijk gaf Maan ook een optreden. De leerlingen waren onder de indruk van de enthousiaste zangeres. Ze gaf o.a. aan hoe ze omgaat met haatreacties die via de social media worden verspreid.

Bekijk een sfeerimpressie van de bijzondere gast bij Het College.

Video via Youtube

https://youtu.be/ZbbgxGvev28