Molenakker Open Poppodium

Plaats een reactie

Op zondagmiddag 10 september a.s. vanaf 14:00 uur organiseert de Stichting Crera Cultura de 3e editie van het ‘Molenakker Open Poppodium’.

Dit Open Poppodium geeft muziekbands en -artiesten uit Weert (en omgeving) een platform te geven om live voor een publiek op te treden en zo ruimte te bieden voor de ontplooiing van hun talenten. Het evenement vindt plaats in Café-Zaal De Hook aan de Biest 112 in Weert en is voor iedereen gratis toegangkelijk. Het Molenakker Open Poppodium wordt mede mogelijk gemaakt door het de Gemeente Weert.

Om 14:00 uur zal Wethouder Geert Gabriëls de opening verrichten en kan het spektakel losbarsten.

Live optreden met jury beoordeling

De duur van het optreden zal per artiest of band 20 tot 30 minuten bedragen. Het optreden zal worden beoordeeld door een vakjury en er zijn mooie prijzen te winnen. Het Open Poppodium zal tijdens het juryberaad en na de prijsuitreiking muzikaal worden afgesloten door Mama’s Kitchen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie