RTV Oost volgt Miriam & Leon

Plaats een reactie
Foto: Miriam & Leon Gruijthuijsen

In de zomermaanden volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen? Ook Miriam & Leon Gruijthuijsen uit Weert zijn vastgelegd door een team van RTV Oost.

De vakantiegangers ontvangen een koffer met tickets, opdrachten en tips. Een week lang trekken ze erop uit en worden ze op leuke momenten gevolgd door de camera. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel?

Miriam & Leon Gruijthuijsen uit Weert

Miriam en Leon zijn al 42 jaar getrouwd en vullen elkaar naadloos aan. Hun gezamenlijke passie is fotograferen, en dat komt heel goed uit… Het stel verblijft in IJhorst, maakt kennis met kalkovens, mooie landgoederen en krijgt ‘etiquette-les’ zodat ze eindelijk weten ‘hoe het hoort’. Al snel blijkt dat ze het in de jonge jaren van hun relatie, heel ondeugend, niet zo nauw namen met hoe het hoort.

‘Zomer in Overijssel’ met Miriam en Leon Gruijthuijsen zie je van 28 augustus t/m 1 september elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie