Bijeenkomst vrijwilligersverzekering

Op 30 oktober organiseert het Vrijwilligerscollege van Punt Welzijn wederom een bijeenkomst over de vrijwilligersverzekering van de gemeente Weert.

Deze verzekering is afgesloten voor vrijwilligers en mantelzorgers uit Weert. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst zullen John van der Voordt van de Vereniging Nederlandse Gemeenten en Theo Schroijen namens Achmea verzekeringen ingaan op ondermeer: Wie kunnen gebruik maken van de verzekering, waarvoor is men verzekerd en wat te doen bij schade.

Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom om zich tijdens deze bijeenkomst te laten informeren over wat de vrijwilligersverzekering voor hen inhoudt.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Weert, Wilhelminasingel 101, en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Meer informatie en een link om aan te melden vind je op www.goedbezigweert.nu. Direct aanmelden kan ook via [email protected] o.v.v. de naam van de bijeenkomst, uw naam en telefoonnummer. Indien je specifieke vragen heeft voor de VNG of Achmea verzekeringen, kun je deze eventueel al melden op het aanmeldformulier of in jouw mail.