Woningbrand aan de Kevelaerstraat

Update 9.23u – (Foto’s / video) De hulpdiensten zijn vrijdagochtend omstreeks 6.45 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Kevelaerstraat in de wijk Boshoven.

Buurtbewoners ontdekten de woningbrand en waarschuwden de hulpdiensten. Alle rolluiken van de woning waren dicht dus het vermoeden bestond dat er nog iemand in de woning was. Er werd dan ook massaal uitgerukt. Ook een traumahelikopter werd uit voorzorg ingezet.

Op de begane grond en eerste verdieping woedde een brand. De brandweer forceerde de deur en ramen waarna ze meteen overgingen tot de blus en reddingsactie. De brandweer zocht naar een mogelijk slachtoffer, maar er bleek gelukkig niemand meer in de woning aanwezig te zijn. De brandweer had de brand snel onder controle.

De woning heeft flinke schade opgelopen. De brandweer is nog enige tijd bezig met nabluswerkzaamheden. Burgemeester Heijmans is ter plaatse geweest om zich te laten informeren over de situatie.

Update

De brandweer heeft in de woning twee vuurhaarden ontdekt. De politie is in kennis gesteld en zal nader onderzoek doen naar de woningbrand.

Video via Youtube

https://youtu.be/sDE5_6UrC1I

[nggallery id=’5559′]