Woningbrand in flat Laurenburg

2 reacties

(Foto’s) Vrijdagavond zijn de hulpdiensten omstreeks 20.50 uur massaal gealarmeerd voor een woningbrand in een flat op de Laurenburg in Weert. Er werd direct gealarmeerd op middelbrand omdat de brand woede in een woning op de 4e etage van een flat.

De buren zagen rook onder de voordeur uitkomen en alarmeerde direct de hulpdiensten. Ook wisten zij te melden dat er mogelijk nog een vrouw binnen zou zijn. De toegesnelde brandweer ging zo snel mogelijk de woning binnen en haalde het slachtoffer naar buiten.

De brand was snel onder controle. De toedracht van de brand wordt onderzocht door team brandonserzoek van de brandweer en ook de politie zal nog een forensisch onderzoek instellen. Het slachtoffer werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, ze had brandwonden aan de benen en flink wat rook ingeademd.

In de woning werd ook een schildpad aangetroffen door de brandweer, deze zat in een bak met water wat vol roetdeeltjes zat. De brandweer heeft het vuile water vervangen met schoon water en vervolgens is de dierenambulance opgeroepen om voor het dier te zorgen.

De OVD-BZ van de gemeente die ter plaatsen was informeerde ook de burgemeester. Deze kwam vervolgens een kijkje nemen en ging in gesprek met de buurtbewoners en hulpdiensten.

[nggallery id=’5501′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties