Sneller internet voor bedrijven

Algemeen Economie Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Bedrijventerrein Leuken-Noord

Donderdagmiddag tijdens de Magical Mystery Tour van Stichting Park Management Land van Weert & Cranendonck maakte KPN bekend dat de werving van geïnteresseerde bedrijven voor glasvezel op Leuken-Noord succesvol is verlopen. Hierdoor kon er gemeld worden dat de volgende fase ingaat om de ingeschreven bedrijven te voor zien van sneller internet. Bedrijven die zich voor een speciaal actie tarief aangemeld hebben, zijn inmiddels persoonlijk middels een brief geïnformeerd waarin staat dat de aanleg vastgesteld is.

Bedrijventerrein Roermondseweg

Er kon tevens gemeld worden dat de bedrijven in het gebied van de Roermondseweg ook voorzien worden van sneller internet. Er zal glasvezel aangelegd worden tot aan de straatverdeelkasten. Waardoor de snelheid voor het gebied behoorlijk zal stijgen. De aansluitingen naar de panden zelf zullen niet direct vervangen worden, maar hiermee kunnen de ondernemers weer een tijd vooruit.

Park Management

Stichting Park Management Land van Weert & Cranendonck, maak zich sterk in Weert voor de bedrijventerreinen. Door een samenwerking te vormen tussen alle bedrijven en de terreinen waarop ze liggen is het mogelijk om voorzieningen collectief in te kopen. Hierdoor kan de aanleg van voorzieningen gezamenlijk gedragen worden en bespaart dit aanzienlijk in kosten. Ook zijn zij een gesprekspartner voor de terreinen naar de overheid toe.
Meer informatie over Park Management is te vinden op www.parkmanagement-weert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie