Opening Cultureel Lint in beeld

(Foto’s / video) Zondag staat Weert in het teken van het Cultureel Lint. Dé uitmarkt van Weert werd vandaag geopend in het bijzijn van gedeputeerde van de Provincie Limburg Ger Koopmans.

Het Cultureel Lint beleeft vandaag haar 6e editie. De organisatoren van het Cultureel Lint: Muziekcentrum de Bosuil, het Munttheater en RICK zorgen voor een uitgebreide presentatie van het culturele aanbod van de culturele instellingen en verenigingen uit Weert, waarbij veel aandacht is voor jong professioneel talent uit de regio en straatartiesten uit het hele land.

Alle kunstuitingen zijn tijdens het Cultureel Lint vertegenwoordigd: muziek, theater, dans, toneel, literatuur, beeldende kunst. Het Cultureel Lint werd theatraal geopend om op de Markt door wethouder van Cultuur, Geert Gabriëls.

Programma

Er is nog een aantal uren van alles te beleven in de Weerter binnenstad. Je komt er van alles tegen. Bekijk het programma via deze link: http://iwdg.nl/programmaCultureelLint2017 (PDF). Je kan ook kijken op de website: www.cultureellint.nl.

Video via Youtube

https://youtu.be/Xq5Izo4mCOo