Herfsthapjesfietstocht

Samenwerkingsverband de IJzeren Man organiseert, na het overweldigende succes van afgelopen voorjaar, op 1 oktober een herfsthapjesfietstocht .

Er zijn twee fietsroutes uitgezet, waarbij je de keuze hebt uit twee afstanden namelijk 15 km of 25 km. De route voert door het mooie buitengebied. Zo kom je langs vijf verschillende horecazaken; de start is bij Beachclub Weert en vervolgens kom je bij Crossmoor, Schuttershoeve, Dennenoord en de Weerterbergen. Zorg dat je voor 17.00 uur bij de laatste horecastop bent, want dan eindigt de fietstocht.

Vertrekken kan tussen 10.00 en 13.00 uur. Middels een kleine bijdrage per persoon ontvangt je de route en een heerlijk herfsthapje bij de aangesloten horecabedrijven. Wil je liever niet fietsen, maar de tocht met de auto afleggen dan kan dat natuurlijk ook. Alle bedrijven zijn ook per auto gemakkelijk te bereiken.

Inschrijven kan online via www.ijzerenmanweert.nl. De inschrijving loopt via het online boekingssysteem van Kinderpretland. Na de betaling is de aanmelding definitief en ontvangt je alle benodigde informatie per e-mail. Wacht niet te lang, want vol=vol.