Onderzoek in Opsporing Verzocht

Plaats een reactie

Kelpen-Oler – Het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan het rechercheonderzoek naar aanleiding van verdachte omstandigheden rondom een overleden Poolse man afgelopen vrijdag in Kelpen-Oler.

Het Team Grootschalig Opsporing (TGO) vraagt in de uitzending de hulp van de kijkers om duidelijkheid te krijgen over hoe de man het letsel heeft opgelopen. Ook hoopt het onderzoeksteam via de uitzending meer duidelijkheid te krijgen over wat er met de 39-jarige man tussen donderdagavond 20.00 uur en het gewond aantreffen van hem bij zijn auto vrijdagochtend 06.00 uur aan de Ensebroekerweg is gebeurd.

Kijk mee en deel jouwinformatie
Dinsdagavond op NPO 1 om 20.30 uur is de live-uitzending van Opsporing Verzocht te zien. Je kan tijdens de uitzending tips delen via de gratis opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070.

Als je jouw naam liever niet wil zeggen, meld jouw informatie dan anoniem. Bel dan gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem. Je kan ook live tijdens de uitzending via jouw computer of tablet een tip verzenden via het second screen. De herhaling is op woensdag omstreeks 14.00 uur op NPO 2 te zien.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie