Kijkje in de keuken: New York Pizza

2 reacties

(Foto’s) Vrijdag gaat in Weert de nieuwste vestiging van New York Pizza open. Donderdag was er nog lichte paniek toen de opening in het water dreigde te vallen vanwege een gaslekkage, maar dankzij netbeheerder Enexis en een loodgieter kon het probleem snel worden opgelost.

Donderdagavond werd er ‘proef’ gedraaid met de nieuwe oven en het kassasysteem. Het personeel werd geïnstrueerd en de laatste puntjes werden op de i gezet. Vrijdag wordt de buitenkant nog voorzien van reclame en dan is de langverwachte New York Pizza in Weert een feit. De vestiging opent in het pand waar voorheen Bistro La Porte was gevestigd.

De vestiging aan het Bassin wordt gedraaid door een franshisenemer die al 9 succesvolle vestigingen heet opgezet, waaronder twee in Limburg zoals in Maastricht en Heerlen. New York Pizza timmert flink aan de weg in Nederland en heeft reeds ruim 150 vestingen.

Weert wordt vestiging nummer 155 en is voorzien van de laatste nieuwe standaarden. Zo gaan bezorgen op weg met een elektrische fiets en worden de pizza’s onderweg warm gehouden met een speciale inductieplaat in de bezorgtas. Een koude pizza bij bezorging behoort daarmee tot het verleden.

Vanaf vrijdagmiddag kan ook Weert gebruik maken van de bezorgdienst. Ook kun je natuurlijk pizza’s afhalen en moet je tijdens het wachten naar de wc, dan kan dat ook. In deze vestiging zijn twee wc’s aanwezig waar je jezelf helemaal in New York waant ;-).

Donderdag werd er proef gedraaid. Bekijk de foto’s voor een ‘kijkje in de keuken’.
[nggallery id=’5533′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties