Stage- en Banenmarkt Cranendonck

Algemeen Cranendonck Economie Regio Reageer 2 min. leestijd

Cranendonck – Op 6 oktober organiseren Ondernemerscontact Cranendonck (OCC), BRAVO! College en de gemeente Cranendonck een grootse stage- en banenmarkt ‘Cranendonck werkt!’. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is de stagemarkt; speciaal bedoeld voor leerlingen en studenten die stage gaan lopen, zich willen oriënteren of in de toekomst een baan zoeken. Tijdens de banenmarkt van 18.00 tot 20.00 uur ontmoeten werkzoekenden en bedrijven elkaar. Locatie: Zuiderpoort, Sportlaan 7 in Budel.

Groter dan ooit

Het is de derde keer dat dit evenement in Cranendonck wordt georganiseerd. In 2016 bezochten ruim 160 leerlingen de 41 deelnemende bedrijven. De vorige twee edities stonden vooral in het teken van stages en bedrijven. Dit jaar voegen we daar de banenmarkt aan toe en gaat het event verder onder de naam ‘Cranendonck werkt!’: een platform waar bedrijven en talenten elkaar vinden.

Stagemarkt

Tijdens de stagemarkt kunnen jongeren kennismaken met de vele mogelijkheden die de bedrijven in Cranendonck bieden op het gebied van stages en, in de toekomst, werk. Omdat er veel verschillende bedrijven uit diverse branches staan, kunnen jongeren zich hier ook oriënteren op hun toekomstige loopbaan. Branchevereniging OTIB is bijvoorbeeld aanwezig met de Technobiel: in deze bus kunnen scholieren kennismaken met de vele facetten van zowel elektro- als installatietechniek. Als scholieren zich van tevoren aanmelden via www.Cranendonckwerkt.nl maken zij kan op een mooie prijs!

Banenmarkt

Op de banenmarkt kunnen werkzoekenden kennismaken met diverse Cranendonckse bedrijven. Ook het UWV is aanwezig met een stand voor informatie voor zowel werkzoekenden als bedrijven. Er zijn ook diverse workshops, zoals een cv-check en mode-advies voor sollicitanten.

Meer weten en inschrijven

Iedereen is van harte welkom op ‘Cranendonck werkt!’. Meer informatie over de stage-en banenmarkt en de deelnemende bedrijven is te vinden op www.cranendonckwerkt.nl. Leerlingen, studenten en werkzoekenden kunnen zich hier inschrijven voor een van de twee onderdelen (niet verplicht). Ook bedrijven die aanwezig willen zijn kunnen zich nog aanmelden. Voor leerlingen en studenten is er bij inschrijving een mooie prijs te winnen!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie