Avond4Daagse Altweerterheide

Foto: Gert van Elk

Altweerterheide – (Foto’s) Afgelopen week stond de Avond4Daagse in teken van “Boeren, Burgers en Buitenlui”

De organisatie van de Avond4Daagse Altweerterheide kijkt met meer dan 400 deelnemers terug op een uitstekende editie van dit wandelevenement. Met het thema Boeren Burgers en Buitenlui heeft de ‘Hei’ zichzelf en de buitengewoon afwisselende buitengebieden behoorlijk op de kaart gezet. In vier dagen tijd kwamen in kleine ‘pop up act’s de bijzondere verhalen van dit pioniersdorp en de ontginningen aan de orde. Al wandelend nemen de wandelaars het veelzijdig verleden van diverse plekken, personen en praktijken tot zich.

Elke route had diverse plekken met de x-factor: met inspirerende verhalen en belevenissen andere dingen in het landschap zien. Dat was de bedoeling van Boeren, Burgers en Buitenlui en dat is uitstekend gelukt aldus diverse enthousiaste deelnemers.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van de Avond4Daagse Altweerterheide

Bekijk een reportage van de Avond4Daagse, met dank aan Gert van Elk;