Wijkfeest op Leuken

Plaats een reactie

Na het succes van vorig jaar viert de wijk Leuken op zaterdag 2 september van 13.00 uur tot 21.00 uur voor de tweede keer haar jaarlijkse Wijkfeest op het Luuëkerpârk aan de Sportstraat te Leuken. Het belooft een grandioos feest te worden.

Leuken nodigt iedereen uit de wijk uit maar belangstellenden van buiten Leuken zijn ook van harte welkom dit feest met ons te vieren. Het thema is dit jaar ‘Verbinding’ waarbij de organisatie haar best heeft gedaan om voor iedere leeftijd wat te bieden.

Verkopers en kopers ontmoeten elkaar op de gezellige kofferbakverkoop die dit jaar voor het eerst in deze opzet georganiseerd wordt voor particulieren. Een hoge opkomst wordt verwacht en er zijn al veel inschrijvingen. Aanmelden voor de kofferbakverkoop kan op de dag zelf vanaf 11.00 uur. Inschrijving voor een plek kost € 7,50.

Voor de kinderen is er op de binnenring een kinderbraderie waar kinderen hun muziek ten gehore kunnen brengen en spulletjes kunnen verkopen. Aanmelden hiervoor hoeft niet. Kinderen van alle leeftijden kunnen spelen in de natuurlijke speeltuin met kabelbaan, geschminkt worden, helemaal losgaan op de springkussens – waaronder een groot piratenschip, glitter tattoos laten zetten, lachen om de limonadeclowns, slushpuppies, suikerspinnen en ga zo maar door. Het Leukerpark heeft ook een fietscrossbaan en dit jaar worden hier de open Leuken Fietscrosskampioenschappen verreden t/m 12 jaar. Inschrijven vanaf 13.00 uur.

Op het gezellig ingerichte horecaplein zijn diverse lekkernijen te krijgen bij de kraampjes. Bici Barista koffiespecialisten en de welbekende frietwagen van De Beemd zijn ook van de partij. Iedereen kan tijdens het hapje en drankje genieten van livemuziek van Dennis & Aldje Hendrikx, met als klap op de vuurpijl een spectaculaire demonstratie van Sambaband As Arraias.

Op het Luuëkerpârk is ook een Jeu de Boules baan met bankjes rondom voor degenen die een potje Jeu de Boule willen spelen. Daarnaast is voor volwassenen de nieuwe Victor Goumans beweegzone open. Iedereen kan hier kennismaken met de professionele beweegtoestellen waarmee preventieve oefeningen gedaan kunnen worden om langer fit te blijven.

Je bent voor (morgen) 2 september vanaf 13.00 uur uitgenodigd om er samen een groot feest van te maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie