Geweldig publiek Boels Ladies Tour

1 reactie

(Foto’s) Weert was vrijdag de finishplaats voor de 4e etappe van de Boels Ladies Tour. De wielrensters en de organisatie bedankten het publiek langs de kant voor hun enthousiasme.

De wielerkoers ging vandaag van start in Gennep. De topwielrensters uit binnen- en buitenland daalden vervolgens af naar Weert. Eenmaal op de Wilhelminasingel maakten de dames nog eens drie ronden door Weert. Er stond opvallend veel en enthousiast publiek langs de route ten opzichte van andere etappes, zo werd opgemerkt. Het was uiteindelijk de Duitse Lisa Brennauer die als eerste over de finish kwam in Weert. Als tweede finishte de Australische Chloe Hosking en als derde de Franse Fournier Roxane. De Nederlandse Annemiek van Vleuten staat nog altijd aan kop in het klassement.

Na de finish werden de dames gehuldigd op het St. Raphaelpad. Dit gebeurde in het bijzijn van burgmeester Heijmans en gedeputeerde van de Provincie Limburg, Ger Koopmans. Het programma gaat vanavond nog door bij Theater de Huiskamer. Daar vindt het wielercafe plaats.

Bekijk een eerste sfeerimpressie.

Video van de doorkomst

https://youtu.be/86TjeH-UVQE

[nggallery id=’5433′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie