Podium voor ‘the goodstuff’

Foto door: Nicky Fischer

Ruimte voor gezelligheid, interactie en inspiratie; dat is waar de producties van Goedstof voor staan. Dit alles met het doel om bewust ZIJN te ontwikkelen en het leven te vieren.

De initiatiefnemers, Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers, willen in samenwerking met diverse professionals een podium bieden voor ‘the goodstuff’. Op woensdagavond 25 oktober vindt de première plaats bij De SooS in het hart van Weert.

Onder het genot van een kop koffie ontstaat spontaan een inspirerend gesprek tussen twee ondernemers. Ze praten over hun carrières, over hun persoonlijke groei daarin, maar ook over de ontwikkeling in hun rol als ouder en zelfbewust mens in deze moderne tijd. En dan ineens ontpopt daar een nieuw idee…

Goede leven, geluk en balans

Beide vrouwen hebben reeds een zoektocht afgelegd om hun eigen belevingswereld beter te begrijpen en te accepteren. Ze realiseren zich dat er in deze tijd veel behoefte is aan het gezamenlijk vinden van antwoorden om concreet invulling te geven aan het goede leven, geluk en balans. Aan een open omgeving om samen in vrijheid te onderzoeken en te ontdekken of een luisterend oor te vinden. Vanuit dit besef beslissen zij om samen een bruisende ontmoetingsplek te creëren, waar iedereen zich thuis en goed voelt! En zo begint het verhaal van Goedstof….

Activiteiten

De Goedstof producties hebben verschillende vormen, denk aan workshops, lezingen, inloopavonden en trainingen. De première, in de vorm van een open avond, is bedoeld als kennismaking met Goedstof en met de vier professionals die het spits afbijten en in de komende periode de eerste producties gaan verzorgen.
De avond start om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) bij De SooS, gevestigd aan Markt 9 in Weert.

https://www.facebook.com/goedstof/