Arrestatieteam haalt man uit woning

Update 10.59u – (Foto’s / video) Een bewoner van een pand aan de Thornstraat is afgelopen nacht aangehouden door de politie. Dinsdagavond kreeg de politie rond 22.10 uur melding van luidde knallen die waren gehoord aan de Thornstraat. Uit onderzoek bleek dat er mogelijk van een balkon zou zijn geschoten.

Nader onderzoek bracht de politie tot een woning. Rond middernacht heeft een arrestatieteam de bewoner van dit pand van waaruit mogelijk geschoten zou zijn aangehouden.

Aanhouding

De bewoner is overgebracht naar het politiebureau waar hij vandaag zal worden gehoord over de zaak. De woning is afgelopen nacht onder bewaking gesteld door de politie. Woensdag zal er nader onderzoek in het pand worden ingesteld. Bij het voorval raakte niemand gewond.

Getuigen die mogelijk informatie hebben voor de politie worden verzocht om deze te delen via 0900 – 8844.

Video via Youtube

https://youtu.be/rXEQZCBbSMA

[nggallery id=’5614′]