Brandweer bevrijdt man uit lift

112 Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is zaterdag omstreeks 8.15 uur gealarmeerd voor een liftopsluiting in de Oranjeflat in de wijk Moesel.

Een bewoner van de Oranjeflat wilde boodschappen gaan doen, maar tijdens zijn weg naar beneden kwam de lift stil te staan op de tweede verdieping. De man belde vervolgens uit de lift naar de brandweer.

De brandweerlieden die de slaap nog in de ogen hadden vanwege de nachtelijke reddingsoperatie voor zwijnen in de Zuid-Willemsvaart stonden snel paraat om de man uit de lift te halen. Met een speciale sleutel kon de deur worden geopend. De lift stond nog een halve meter hoger dan dat de bedoeling was, maar de man kon zelfstandig de lift uitstappen.

Wonen Limburg werd in kennis gesteld over de defecte lift en de man bedankte de brandweerlieden voor hun inzet.

[nggallery id=’5674′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie