Wie wint de ‘Gouwe Lambieck’ in 2018?

Op maandag 5 februari 2018 organiseert de Lambieck Knoup Weert voor de 39ste keer de “Gouwe Lambieck Aovundj”. Deze avond zal plaatsvinden in Buurtcentrum Moesel.

Zoals ieder jaar, zullen ook dit jaar op deze avond weer de Gouden, Zilveren en Bronzen Lambieck uitgereikt worden aan de 3 “stomste streken” van de regio Weert. Hiervoor is de Lambieck Knoup op zoek naar ludieke voorvallen. Het gaat om situaties die serieus begonnen zijn, maar een ludiek einde kenden en waar geen opzet in het spel was. En, het moet wel in 2017 gebeurd zijn.

Heb je zo’n verhaal gehoord, of heb je zelf een ludieke situatie meegemaakt? Schrijf het op en stuur het in naar de Lambieck Knoup. Dit kan per e-mail naar: [email protected] Insturen kan tot en met woensdag 13 december 2017.

Natuurlijk ben je op 5 februari 2018 meer dan welkom op de Lambieckavond om te zien wie de opvolg(st)er wordt van Fer Aquina – Gouden Lambieckwinnaar 2017!