Start competitie tegen kampioen

Foto via; Nering Bögel VC Weert

Op zaterdag 7 oktober gaat het volleybalseizoen 2017-2018 weer van start. Nering Bögel VC Weert keert na twee jaar weer terug in de Eredivisie.

Op de eerste speeldag staat direct een mooie wedstrijd op het programma. De Weerter dames ontvangen in Sporthal Aan de Bron in Weert, landskampioen en Supercupwinnaar Sliedrecht Sport.

Na het overtuigend kampioenschap afgelopen seizoen in de Topdivisie, staat het vizier van Nering Bögel VC Weert al een aantal weken gericht op de nieuwe competitie en de terugkeer op het allerhoogste niveau; de landelijke Eredivisie. De selectie van Nering Bögel VC Weert onder leiding van coach Fred Hermans is naast enkele vertrouwde waarden, aangevuld met een aantal nieuwe, getalenteerde speelsters.

De wedstrijd start om 19.30 uur in sporthal aan de Bron. De vereniging roept eenieder op om naar Aan de Bron te komen en de Weerter dames naar de winst toe te juichen! Locatie: Sporthal Aan de Bron, Maaslandlaan 3, Weert. Je bent van harte welkom.