(Foto’s) Vanaf maandag 2 oktober zijn er werkzaamheden gestart om het trottoir in de beekstraat op te knappen. Deze opknapbeurt duurt naar verwachting 8 weken. Ondernemers in de beekstraat in Weert maken van de nood een deugd en zijn een ludieke actie begonnen: “de beekstraat op de schop actie”!

Wat houdt deze actie in?

Bij aankoop van een product/dienst bij een van de deelnemende ondernemers krijgt de klant een kaartje mee waarop de contact  gegevens ingevuld dienen te worden. De klant kan dit kaartje vervolgens op vier plekken in een ton in de beekstraat deponeren.

Tijdens de periode van de opknapbeurt wordt er uit deze tonnen tot vier keer toe een beekstraat pakket verloot (trekking op 17 oktober, 31 oktober 14 november en 1 december) Naast deze vier prijzen verloten de ondernemers ook nog een prijs aan de mensen die het bericht van de “Beekstraat Facebookpagina” delen.

Er doen 30 ondernemers mee aan deze actie. Wil je weten welke ondernemers mee doen dan kun je hiervoor terecht op de “Beekstraat Facebookpagina”. Dus like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van deze actie en misschien zie je je naam verschijnen als winnaar van een van de geweldige Beekstraat pakketten.

https://www.facebook.com/beekstraatweert.nl/