Prijsvraag: ‘See You in Heaven’

COPYRIGHT DANNY VAN DEN BERG

Winactie – Muziekliefhebbers opgelet! Win twee kaarten voor de muzikale voorstelling ‘See You in Heaven’ op 25 oktober in het Munttheater.

Reis op 25 oktober aanstaande mee naar een paradijselijk podium vol muzikale herinneringen aan grote artiesten die niet meer onder ons zijn. A ticket to Heaven, waar Michael Jackson ‘moonwalkt’, John Lennon in een hemelbed de vrede bewaart en André Hazes samen met zijn grote held Louis Prima een biertje drinkt.

Over de voorstelling

Cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo gidst je naar de eeuwigheid waar een band met zangeres Laise Sanches (The Soul of Motown) en de zangers Ferry van Leeuwen (Edwin Evers Band, Marco Borsato), Nick Bult (Top 2000 Live) en Lodewijk van Gorp (Marco Borsato) de sterren van de hemel spelen. Een goddelijke jamsessie in een muzikaal walhalla!

Ben jij een muziekliefhebber en wil jij kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling? Beantwoord dan de volgende vraag:

Voor welk NPO-1 tv-programma zong Ferry van Leeuwen in 2002 de titelsong?

Stuur het juiste antwoord met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en overige N.A.W. gegevens naar [email protected] onder vermelding van ‘prijsvraag See You in Heaven. Er worden op 20 oktober twee kaarten verloot onder de juiste inzendingen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Voor tickets & info

https://www.munttheater.nl/agenda/see-you-in-heaven/

Video via Youtube

https://youtu.be/hcE79U8TcUA