The Floor is Yours in Weert

Het Jeugdcultuurfonds organiseert samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen.

In Weert start vanaf vrijdag 13 oktober een serie van tien lessen met danscoach Raymon Truijen van Dansschool Fresh, bekend uit de urban dans scene en alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen!

Aan het begin van het jaar is dit project gestart en de eerste editie was een groot succes. Veel kinderen zijn na deelname blijven dansen.

De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dans. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdcultuurfonds.

Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours zijn dancebattles van de Nederlandse Breakdance League. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. Gedurende de reeks van lessen zullen de leerlingen met hun danscoach één of meerdere battles bezoeken.

Waar en wanneer starten de danslessen?

Dansdocent: Raymon Truijen
Locatie: Dansschool Fresh – Parallelweg 168 in Weert
Tijd: vrijdag 15.30 – 16.30 uur Periode: vrijdag 13 oktober – géén les op vrijdag 20 oktober ivm de herfstvakantie – t/m vrijdag 22 december

Meedoen?

Inschrijven kan op www.jeugdcultuurfonds.nl/thefloorisyours. Men ziet je graag op #thefloor!