Einde voor Theaterboerderij Boeket?

Algemeen Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert – Theaterboerderij Boeket in Nederweert is al 5 jaar een begrip in de regio. De sfeervolle locatie in een prachtig groene omgeving en het intieme theater maken dat vele gasten en artiesten hun hart verpand hebben aan deze unieke plek.

Aankomend talent, maar ook gevestigde namen hebben hier de afgelopen jaren op de bühne gestaan en de gasten laten genieten van puur theater in de breedste zin van het woord. Aan al dit moois komt misschien een eind.

Het theater beschikt over een enthousiaste groep vrijwilligers die bij de voorstelling klaar staan om de gasten te ontvangen. De kar werd altijd getrokken door het bestuur van de stichting Theaterboerderij Boeket. Door ziekte en overlijden heeft dit stichtingsbestuur versterking nodig. Samen zorgt het bestuur voor programmering, promotie, inkoop en wat er verder maar nodig is bij de organisatie van het theater.

Mensen met een hart voor cultuur, organiseren en verbinden, die meer willen weten over het trekken van de rijk gevulde kar bij de theaterboerderij, kunnen mailen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie