Jim van der Zee naar Nederweert

Plaats een reactie

Nederweert – Theaterboerderij Boeket kondigt met trots aan dat Jim van der Zee, de winnaar van The Voice of Holland 2018, optreedt in haar theaterschuur.

Jim van der Zee (Driebergen, 17 januari 1995) is een Nederlandse zanger en gitarist. Hij imponeerde in de eerste voorronde de juryleden van The Voice of Holland met zijn vertolking van de Engelstalige versie van het Portugese songfestivalnummer Amar pelos dois. Hij werd hierna gecoacht door Anouk.

Met zijn vertolking van het nummer Vincent van Don McLean waren de juryleden zó onder de indruk van zijn optreden, dat hij maar liefst vier tienen kreeg. Waylon loofde het gitaarspel van Jim ‘’Het is geweldig. Die gitaar hoort echt om je nek. Eindelijk iemand die het gewoon wel kan.’’ Ook zijn eigen coach was laaiend enthousiast. ‘’Ik vind jouw stem, vooral met dit nummer, echt betoverend mooi’’, sprak Anouk.

De nuchtere conservatorium student betovert je met zijn stem, die een bijzonder bereik heeft, en zijn sublieme gitaarspel. Zijn optreden staat garant voor tal van kippenvel momenten.

Informatie

Zaterdag 12 mei 2018 om 20.00 uur
Entree € 17

Theaterboerderij Boeket, Rosselsweg 3, Nederweert
Reserveren via www.theaterboerderijboeket.nl
Reserveer op tijd want er is slechts een beperkt aantal plaatsen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie