11e editie Van Horne Unplugged

Evenementen Weert Reageer 2 min. leestijd

De 11e editie ‘Van Horne Unplugged’ vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 december 2017 in de vernieuwde aula van de Philips van Horne Scholengemeenschap in Weert.

De avond begint om 19:30 uur en kaarten zijn te reserveren via [email protected] of te koop op de avond zelf aan de avondkassa bij de ingang. Dit jaar wordt het een speciale uitgave. Naast de vele verschillende optredens is Unplugged ook in een nieuw jasje gestoken. Weg zijn het oude vertrouwde podium en de zitkuil; Unplugged is het eerste grote evenement in de nieuwe aula na de grote verbouwing van het afgelopen jaar. Wat is gebleven zijn de gezellige sfeer en de goede muziek.

Drie Weerter scholen

Philips van Horne Unplugged is een akoestisch festival, dat een eigen plaats heeft verworven naast het jaarlijkse Muziekgala in het Munttheater en het fameuze Van Horne Pop in Muziekcentrum De Bosuil. Het is het derde ‘podium’ binnen de school waar leerlingen van de drie Weerter LVO scholen hun muzikale kwaliteiten kunnen tonen. Wat in 2007 voorzichtig begon als een kleinschalige avond met akoestische muziek is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de muzikale hoogtepunten op de activiteitenkalender. Verschillende muziekstijlen komen aan bod, van ballads tot rock en pop.

Voor iedereen toegankelijk

Van Horne Unplugged is dit jaar niet alleen toegankelijk voor (oud) leerlingen, personeel en ouders van Het Kwadrant, Het College en de Philips van Horne maar ook belangstellenden uit de regio Weert zijn van harte welkom.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie