Vraagtekens bij verlaten auto

(Foto’s) De politie is zaterdag op zondagnacht gealarmeerd voor een achtergelaten auto op de Roermondseweg in Weert.

Ter hoogte van Club C’est La Vie troffen agenten een auto aan in de greppel. De bestuurder was in geen velden of wegen te bekennen en dat terwijl het raam aan de bestuurderszijde tijdens de regenbui open stond. Men zag wel dat er reeds een poging was gedaan om de auto weg te slepen, maar dat dit niet gelukt was.

De politie probeerde de automobilist te traceren, maar dat was tevergeefs. Daaropvolgend werd besloten om de auto af te slepen. Een berger kwam ter plaatse en die heeft de auto met uiterste zorgvuldigheid uit de greppel getakeld. De auto zal worden gestald in afwachting tot de eigenaar zich meldt. Hoe de auto daar terecht is gekomen en waarom de bestuurder deze zo heeft achter gelaten is onbekend.