(Foto’s) In juli van dit jaar kondigden Germaine en Henk de Wit aan te gaan stoppen met babyspeciaalzaak Bambino. Bambino was intussen al meer dan 65 jaar een bekende winkel in het Weerter straatbeeld. Eerst in de Stationsstraat en later op de Maaspoort.

De eigenaren wilden gaan genieten van hun verdiende pensioen. De opheffing van de zaak werd opgemerkt door Nicole Palmer. Zij had zelf altijd als droom om een eigen babyspeciaalzaak te runnen en zag een kans om het gerenommeerde Bambino over te nemen. Na was gesprekken werd de overname deze zomer een feit.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de voorbereidingen en heeft de zaak een metamorfose ondergaan. De winkel is opnieuw ingericht en ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de kinderhoek achterin de zaak. Zondag werd de babyspeciaalzaak geopend door burgemeester Heijmans.

Bekijk een sfeerimpressie.

1 REACTIE

Comments are closed.