Huis van Nicolaas in museum

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Ook dit jaar logeert Sint Nicolaas en zijn Pieten in het Huis van Nicolaas. Dat is in Gemeentemuseum Jacob van Horne, aan de Markt in Weert. Om het Huis van Nicolaas in te richten is het Gemeentemuseum tijdelijk dicht voor publiek.

Huis van Nicolaas

Op zondag 19 november komt Sint Nicolaas aan in Weert. Daarna neemt hij zijn intrek in het Huis van Nicolaas. Het Huis is open van maandag 20 november tot en met maandag 4 december. Een deel van deze dagen is gereserveerd voor basisscholen en mindervalide instanties. Voor publiek is het Huis open op dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.30 uur. Nieuw dit jaar: Het Huis is ook open tijdens de koopavond, op donderdagen van 19.00 tot 20.30 uur.

Gemeentemuseum tijdelijk dicht

Het Gemeentemuseum Jacob van Horne is dicht tot maandag 20 november. Dit om het Huis van Nicolaas in te richten. Nadat Sint weer is vertrokken, gaat het Gemeentemuseum weer tijdelijk dicht om alles op te ruimen. Het Gemeentemuseum is weer open vanaf zaterdag 16 december.

Kijk voor meer informatie op www.huisvannicolaas.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie