Inloopavond Centrumplan Budel

Archieffoto Budel

Budel – Op donderdag 16 november organiseert de gemeente een inloopavond over het Centrumplan Budel. Tijdens de avond praat de gemeente één op één bij over de ontwikkelingen rondom het project. Ook heb je de mogelijkheid mee te praten over kansen om het centrum groener te maken.

In december vorig jaar zijn de eerste plannen over de nieuwe Jumbo en de herontwikkeling van de voormalige Rabobank aan het Capucijnerplein tijdens een informatiebijeenkomst gepresenteerd. Het college heeft onlangs aangegeven in te kunnen stemmen met de vestiging van de nieuwe Jumbo aan de Dr. Anton Mathijsenstraat. De gemeenteraad neemt hierover op 12 december een besluit.

Inloopavond centrumplan Budel

Datum: donderdag 16 november
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Raadszaal van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 in Budel.

Laat jouw mening horen!

Als gemeente vindt men jouw mening belangrijk, daarom horen ze graag hoe jij over de plannen denkt. Ook vragen ze jou mee te denken over mogelijkheden het centrum groener te maken. Zo zit in het plan bijvoorbeeld het realiseren van een nieuw park langs het hervormde kerkje. Je kan meedenken op de avond zelf, maar je kan ook jouw tips en ideeën hierover kwijt op het online digitaal burgerplatform: https://cranendonck.citizenlab.co/,