Lichaam aangetroffen in bosgebied

Ingestuurde foto

De politie heeft donderdagmiddag een onderzoek ingesteld nadat er een lichaam was gevonden in recreatiegebied de IJzeren Man.

Er werd met meerdere eenheden uitgerukt, maar de toegesnelde hulp mocht niet meer baten. De aangetroffen persoon was komen te overlijden. De omgeving van de kinderboerderij Het Hertenkamp werd direct afgezet met lint. Voor de personen die het lichaam gevonden hebben wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

Nader onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is. Vermoedelijk gaat het om zelfdoding.

Speciale hulplijn

Mensen met zelfmoordgedachten kunnen contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en www.113.nl. Ook mensen die zich zorgen maken om anderen kunnen op de website terecht voor hulp.