Lekkernijen Scouting Keent-Moesel

Algemeen Informatie Reageer 2 min. leestijd

Scoutcentrum De Boshoek is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Weert. Op de Altweerterkapelstraat in de wijk Keent, staat een mooie blokhut met een ruim speelveld en omheind bos waar de jeugd van Weert-Zuid veilig kan spelen en leren. Spelenderwijs leren is dan ook het motto van Scouting.

Door de jaren heen heeft Scouting Keent-Moesel veel kinderen van de wijken Keent, Moesel en de Graswinkel kunnen verblijden met het scoutingspel. De wekelijkse bijeenkomsten, de weekendjes weg en het jaarlijkse zomerkamp staan bij veel mensen nog positief in hun geheugen gegrift. De mensen die geen lid zijn geweest hebben onze scoutingleden vast weleens ontmoet. Scouting Keent
Moesel verkoopt namelijk heerlijke lekkernijen in de maand november. Dit met de alom bekende oliebollenactie op 11 november en de speculaasactie dit jaar op zaterdag 25 november.

Locaties

De verkoop van de oliebollen vindt plaats op zaterdag 11 november vanaf 09.00 op Scoutcentrum de Boshoek, Altweerterkapelstraat 1 te Weert en op Winkelcentrum Moesel, Oranjeplein te Weert. Ook is het mogelijk vooraf bestellingen te plaatsen. Voor de oliebollen bel je op zaterdag 11 november naar het telefoonnummer: 0495-531988. Of je stuurt al eerder een mail naar [email protected]. Eventueel kan jouw bestelling worden bezorgd.

Voor het kopen van speculaas kun je op zaterdag 25 november tussen 10.00 en 13.00 uur terecht op het verkooppunt op het Oranjeplein en op het Scoutcentrum. Tevens komen de leden van Scouting Keent-Moesel op 25 november in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel aan de deur voor de verkoop van speculaas.

Voor het vooraf bestellen van speculaas vul je het bestelformulier in op onze website: www.scoutingkeentmoesel.nl/nieuws of mailt u naar: [email protected]. De bestelling wordt op zaterdag 25 november thuis bezorgd en dient dan ook betaald te worden!

Men hoopt alle mensen in Weert-Zuid op deze manier weer te ontmoeten en iedereen te verblijden met onze heerlijke lekkernijen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie