Dienstenveiling Brökwagters

(Foto’s) Vastelaovendj-vereniging de Brökwagters van Boshoven bestaan 5 x 11 jaar en dat wordt dit weekend groots gevierd met een feestweekend. Zaterdagavond werd in zaal Don Bosco een dienstenveiling georganiseerd.

Tijdens de feestelijke avond werden in totaal 60 veilingitems aangeboden aan het publiek. Van een make-over tot een hapjesarrangement en van 55 weken gratis brood tot een VIP-arrangement Bospop. Het is slechts een greep uit het diverse aanbod. Er werd dan ook volop geboden. Met de opbrengst van de veilig kunnen de Brökwagters hun evenementen van dit jubileumseizoen bekostigen.

De avond werd ook bezocht door diverse andere vastelaovendj-verenigingen en Big Benny en Fabrizio kwam optreden. Het zorgde voor een gezellige sfeer in het Brökwagterspaleis aan de Boshoverweg waar het feest nog tot in de late uurtjes doorging.

Aankondiging Vorstenwissel & jubileumbier

Tijdens de feestavond werd ook bekend gemaakt van Vorst Robbert van de Brökwagters aan zijn laatste seizoen begint. Daarnaast werd het Brökwagters jubileumbier gepresenteerd waar ook meteen op geboden kon worden.

Meer informatie kun je vinden via: www.brokwagters.nl en www.facebook.com/brokwagters.

[nggallery id=’5812′]