Overname Eetkamer het Bruine Paard

7 reacties

Per 1 januari 2018 zullen de huidige eigenaren Leo en Tamara Hovens van Eetkamer het Bruine Paard het stokje over aan Bart Houben en Jordi van Lent.

Vanaf 2005 is Leo al werkzaam bij het Bruine Paard en vanaf 2009 zijn Leo en Tamara eigenaar van de eetkamer. Samen zijn ze nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Leo zal overigens wel nog verbonden blijven met Weert met betrekking tot de organisatie van Bospop. Graag willen ze alle gasten bedanken voor de plezierige tijd de afgelopen jaren.

Nieuwe eigenaren

Bart en Jordi zullen ’t Bruine Paard een nieuwe impuls gaan geven. Bart Houben is onder meer bekend van Restaurant Flavours waar hij 8 jaar chefkok en eigenaar is geweest. Ook Jordi van Lent werkt al jaren in de horeca zowel bij Restaurant Flavours als Brasserie Antje van de Statie.

In januari wordt de zaak gerestyled en naar verwachting is de opening begin februari. De nieuwe naam wordt in december via de facebookpagina van het Bruine Paard bekend gemaakt: https://www.facebook.com/Eetkamer-het-Bruine-paard-188852951196893/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
7 reacties