Michiel Hendriks in ‘Sorry voor Alles’

Video – Weken lang gefilmd worden zonder dat je het door hebt, en jezelf daarna terug zien in een programma op NPO 1 met Jan Smit. Toch is dat nachtmerrie-scenario werkelijkheid geworden voor Michiel Hendriks uit Weert.

In oktober maakte Michiel de meest vreemde situaties mee. Zo moest hij zijn grootste angst, die voor ratten, zien te overwinnen. Ook werd hij in de Weerter binnenstad aangezien voor een Russische wereldster en zag hij zijn vader in de gevangenis belanden. Verder had Michiel geen idee dat zijn grote idool Karin Bloemen, grootse plannen met hem had. Ook zijn vrienden en familie zaten in het complot.

Benieuwd? Je ziet het komende zaterdag in het tv-programma Sorry voor Alles om 20:30 op NPO 1. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Je kan de promo met Michiel ook bekijken via: https://www.avrotros.nl/sorryvooralles/video/clip/promo-zaterdag-18-november/