Politiejassen gestolen

Tijdens de politie-inzet bij een belediging afgelopen zaterdag rond 04:00 uur op de Biest zijn er twee politiejassen weggenomen uit een politieauto.

Vermoedelijk heeft tijdens een aanhouding van twee verdachten iemand anders kans gezien om twee politiejassen uit de politieauto te halen die op de Biest stond geparkeerd. Het is niet bekend wie dit heeft gedaan en waarom. De politie zoekt getuigen van de diefstal.

Getuigen

Heb jij dit zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij registratienummer 2017186384.

Welk motief

Het is ook niet bekend met welk motief deze jassen uit de auto zijn gepakt. Mogelijk dat de jassen zijn weggegooid, maar het kan ook zijn dat personen er andere bedoelingen mee hebben. Wees dus altijd alert als er politie aan de deur staat, en vraag bij twijfel om een legitimatie. Politieagenten moeten zich altijd kunnen legitimeren en zullen in de meeste gevallen met een opvallende politieauto aan de deur staan. Het is niet bekend of de jassen zijn weggenomen met een bepaald doel, maar ze willen als politie wel graag weten wie dit heeft gedaan, en met welke reden.