Ringbanen worden winterklaar gemaakt

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

In de nacht van ‪30 november‬ ‪op 1 december‬ worden reparaties uitgevoerd aan het asfalt op de Ringbanen van Weert. De werkzaamheden gebeuren ’s nachts om zo min mogelijk hinder te veroorzaken voor het verkeer.

Er worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de reparatievakken die nu al gemarkeerd zijn. Die vakken worden opnieuw geasfalteerd, zodat de problemen voor de winter zijn opgelost.
 
De Ringbaan West is ‪van donderdag 30 november 19.00 uur tot vrijdag 1 december 06.00 uur‬ volledig afgesloten (er wordt een omleidingsroute aangegeven). Ook op de andere delen van de Ringbaan: Ringbaan Noord, Ringbaan Oost en Ringbaan Zuid worden die nacht werkzaamheden uitgevoerd, maar die worden niet volledig afgesloten. Daar worden verkeersregelaars ingezet.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie