Foto: Bob Bronshoff

Win twee kaarten voor de (bijna uitverkochte) cabaretvoorstelling van Pieter Derks op 23 november in het Munttheater.

In ‘Spot’ keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een razend tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt.

Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles en iedereen die zichzelf serieus neemt, moet worden bespot. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: om onszelf.

Wil jij kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier in en wie weet win jij wel twee kaarten! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Voor tickets & info:

https://www.munttheater.nl/agenda/pieter-derks/