Animal Outlet in de Langstraat

Algemeen Economie 6 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) In het voormalig pand van Phonehouse in de Langstraat heeft zich op 14 november de nieuwe winkel Animal Outlet gevestigd.

De winkel is een nieuwe naam in het Weerter straatbeeld. Ramon Camp is de naam achter de winkel. Hij is beter bekend van zijn bedrijf HC Distributie, een orderfulfilment bedrijf voor webshops. Ramon vervult verschillende e-commerce activiteiten voor dierenmerken, waardoor hij op het idee kwam om een fysieke winkel te openen in Weert.

Animal Outlet biedt A-kwaliteit dierenproducten aan tegen een outlet prijs. In het assortiment bevinden zich o.a. bekende merken als Milbemax, Braaaf, Urine Off, FoOlee en PetCura. De winkel is iedere dag geopend en op koopzondagen. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de voorbereidingen en heeft de zaak een metamorfose ondergaan.

De winkel is opnieuw ingericht en de buitenzijde van het pand is ook opgefleurd. De komende weken zal de winkel verder worden ingericht.

Bekijk een sfeerimpressie.
[nggallery id=’5824′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties