Burgemeester opent Fair Trade Shop

(Foto’s) Burgemeester Heijmans heeft donderdagochtend de nieuwe Fair Trade Shop in de Beekstraat geopend. De Fair Trade Shop was voorheen gevestigd in de nabijgelegen Hegstraat onder de naam ‘Wereldwinkel’.

Gezien het enthousiasme van het team vrijwilligers en de gedrevenheid om de Wereldwinkel tot een succes te maken, heeft het bestuur besloten om met een nieuwe, moderne look te komen. De Wereldwinkel-gedachte blijft bestaan, maar voor Weert is deze in een nieuw jasje gestoken en daar hoort ook een nieuwe winkel bij.

Har van Wegberg: “Het moment is daar dat we toe zijn aan verandering. Wereldwinkel Weert stapt af van de enigszins verouderde Wereldwinkel-tradities en vaart vanaf nu haar een nieuwe koers. Maar natuurlijk wel volgens het FairTrade-principe, volledig duurzaam en in een moderne geest.”